jueves, 31 de mayo de 2007

CENT (2ª PaRt)

¡Re-Salutacions!

Vos penje alguns dels projectes que ha dut i durà a terme el CENT. Si llegiu en el següent link, voreu com propostes que va llançar el CENT l'any passat, són ara realitats, com les tutories virtuals.

http://cent.uji.es/pub/

Bé, i ara com vos he comentat dalt, els projectes:

Durant el pròxim període d'exàmens de juny, el CENT ofereix al professorat de l'UJI una nova sessió informativa sobre la tutoria electrònica, més dos tallers pràctics d'aprofundiment en aspectes específics de l'Aula Virtual. Per a inscriure-us en aquestes activitats de formació, envieu un missatge a l'adreça de correu cent@uji.es o telefoneu a l'extensió 9057.

1. Mòdul Multimèdia Aula Virtual
2. Mòdul Qüestionaris Aula Virtual
3. Tutoria electrònica amb l'Aula Virtual

1. Mòdul Multimèdia Aula Virtual

Dilluns 11 de juny de 2007, de 10 a 14 h.
Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals, aula informàtica TD0103AI.

L'objectiu d'aquest taller és aprendre a utilitzar fitxers d'imatges i recursos d'àudio i vídeo en els vostres cursos de l'Aula Virtual de l'UJI. Requisit: tindre algun curs en l'Aula Virtual.


2. Mòdul Qüestionaris Aula Virtual

Dimecres 13 i divendres 15 de juny de 2007 de 10 a 14 h (8 hores).
Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques, aula informàtica JAA006.

L'objectiu d'aquest taller és aprendre a utilitzar el mòdul Qüestionari de l'Aula Virtual de l'UJI. Aquest mòdul permet crear exercicis autocorrectius per a l'avaluació i autoavaluació de l'estudiantat, amb diversos tipus de preguntes: de resposta breu, de vertader o fals, de resposta oberta, d'aparellament, etc. Requisit: tindre algun curs en l'Aula Virtual.


3. Tutoria electrònica amb l'Aula Virtual

Dijous 21 de juny de 2007, d'11 a 12:30 h.
Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals, aula TD1102AA.

Sessió informativa i formativa sobre l'ús de l'Aula Virtual per a la tutorització de l'estudiantat, d'acord amb el Programa UJI Virtual aprovat pel Consell de Govern de la UJI (en la sessió núm. 4 de 17 de novembre de 2006).

Els continguts que es tractaran en aquesta sessió estan disponibles dins del Curs de Suport de l'Aula Virtual, recurs Tutoria electrònica amb l'Aula Virtual.

El segon projecte i el últim que penjaré (els demés podeu vore'ls al link que he ficat dalt), és el següent:

09/02/2007 - 08:57 h

El CENT i l'USE organitzen l'activitat de formació «TIC i desenvolupament de competències a l'EEES: taller pràctic de WebQuest», els objectius de la qual són:

- Crear un grup de treball d'innovació educativa per treballar les competències genèriques i específiques amb les webquests.
- Experimentar a l'aula amb aquesta metodologia docent.
- Fomentar l'ús de les noves tecnologies a la docència.

Aquest taller serà completament pràctic. Cada participant aplicarà la metodologia WebQuest a la seua docència amb el recolzament continuat del professorat. Les sessions tindran lloc al Laboratori de Noves Tecnologies del CENT, els dies 16 de febrer i 2 i 9 de març de 2007, de 10 a 13 h. Les webquests elaborades es posaran en pràctica durant el segon semestre del curs. Se'n farà un seguiment i, en finalitzar, s'avaluarà l'experiència.

Ateses les característiques del taller, el nombre de places es limita a 10.

I açò és tot. Bé, ja sé que és una tonteria, pero crec que us heu donat compte desde la primera entrada que vaig ficar, que fique els meus comentaris en un color, i els articles en altre, per a que pugau llegir-ho més fàcilment.

A més, afegisc les etiquetes d'entrada, per si vos interese.

¡Fins després!:

NOEMÍ

No hay comentarios: