jueves, 31 de mayo de 2007

CENT

¡Hola!
No se si tots coneixeu el CENT. Dons bé, vos explique un poc. CENT, són las sigles de "Centre d'Educació i Noves Tecnologies de la Universitat Jaume I de Castelló", i el seu link és:

http://cent.uji.es/

Les dades del CENT són les següents.

CENT
Universitat Jaume I
ESTCE, edifici TI
12071 Castelló de la Plana
Spain
cent@uji.es
Tel. +34 964 72 9057

Ara, concretaré informació sobre el CENT:

El Centre d'Educació i Noves Tecnologies (CENT) és una unitat organitzativa de la Universitat Jaume I creada pel Consell Social el 23 de setembre de 2000 en virtut de l'article 29 dels Estatuts que regula la creació de nous centres i altres òrgans acadèmics. D'acord amb el document aprovat per la Junta de Govern el 28 d'octubre de 1999, té com a missió pròpia «la investigació i el desenvolupament, la formació, la difusió i la innovació de les noves tecnologies de la informació i la comunicació (NTIC) a l'àmbit educatiu».

La tasca que desenvolupa el CENT a fi de portar a terme aquesta missió és triple:

1. Avaluar tecnologies emergents en l'àmbit educatiu.
2. Proposar, prenent com a base els resultats de l'avaluació, implementacions tecnològiques que milloren la qualitat de l'educació.
3. Donar suport al professorat pel que fa a l'ús d'aquestes implementacions tecnològiques, particularment en tot allò referent a l'Aula Virtual de l'UJI. Això implica tant activitats de formació com assessorament personalitzat.

Temes

Alguns dels temes de tecnologia educativa en els quals ha treballat el CENT des de la seva creació, des del triple punt de vista descrit adés, són els següents:

- L'ús de mitjans informàtics, telemàtics i audiovisuals a l'aula.
- L'educació mitjançant entorns virtuals d'ensenyament/aprenentatge.
- L'ús d'eines de publicació i de col·laboració: blocs, wikis, missatgeria instantània, etc.
- Estàndards, objectes d'aprenentatge i repositoris de materials educatius.
- La usabilitat de les eines tecnològiques aplicades a l'educació.

I dic jo... hi ha algo que estigue més en relació en el nostre objectiu del blog que el CENT?
Jo pense que el CENT i els nostres blogs deurien treballar paral·lelament, i que cal visitar-lo per tal d'enriquir-nos i observar els avanços i les investigacions que vagen ocorreguent.

Bé, salutacions.

NOEMÍ

No hay comentarios: